Vedligeholdelse af ejendomme

Professionel vedligeholdelse af ejendomme

Handyhenrik giver en hjælpende hånd til vedligeholdelsen af ejendomme, så du sikrer at den altid står knivskarpt.

Vi er ikke kun behjælpelige til private kunder, men hjælper også gerne ejendomme eller virksomheder med at holde styr på bygningerne og de omkringliggende arealer.

Vi tilbyder vedligeholdelse af ejendom i den forstand, at vi godt ved, at det kan være en stor omgang selv at stå for det hele. Derfor kan vi indgå en fast aftale, så I ikke selv skal stå for snerydning, græsslåning og alle de andre opgaver, der hører til ved vedligeholdelse af ejendom. Det er vigtigt for os, at der altid er et tilfredsstillende resultat, før vi går fra ejendommen, men også at komme til tiden og altid overholde de aftaler, der er blevet indgået. Du kan som kunde hos os, være trygge ved at overlade vedligeholdelsen af ejendommen til os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vedligeholdelse af ejendomme i København og omegn

  Handyhenrik kan hjælpe med langt de fleste vedligeholdelses- og ejendomsservice opgaver. Vi rykker ud på det meste af Storkøbenhavn, og går meget op i at vores arbejde bliver udført korrekt – hver gang. Af den årsag kan du stole på at vedligeholdelsen af ejendommen, altid er tilfredsstillende. Det er vigtigt at passe på sin ejendom, så den ikke falder hen over årene.

  Derfor er en fast handyman på ejendommen en god investering. Handyhenrik sørger som at rammerne er i orden, så beboerne ikke skal bekymre sig. Hvis du også kunne bruge en handyman, til at vedligeholde ejendommen kan du kontakte os over vores telefonnummer. 

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Vi tilbyder vedligeholdelse af ejendomme, i form af eksempelvis

  Vedligeholdelse af ejendom - Hvorfor?

  Der er mange grunde til at vedligeholde ejendomme. Men de primære årsager må være, at det gør en forskel for beboere og andre omkring, at der selvfølgelig er pænt og ryddet. Men i længden kan vedligeholdelse af ejendom også have betydning for bygningens og udendørsarealernes levetid. Vedligeholdelse af ejendom er derfor aldrig en dårlig ide. Det er som regel også billigere at vedligeholde end at renovere og udskifte. Men de fleste har ikke den fornødne tid til at selv at stå for det.

  Derfor kan du med fordel få Handyhenrik til at vedligeholde din ejendom. Vi har erfaring på området og lægger en dyd i at udføre alle opgaver efter dine behov. Når du er glad, er vi glade.

  Der er selvfølgelig forskel på hvilke behov ejendomme har alt efter størrelse, tilstand, beliggenhed og så videre. Nogle opgaver skal udføres ugentligt, flere gange om ugen eller en gang om måneden. Så om det er det hele, du skal bruge hjælp til eller kun dele af vedligeholdelse af ejendom, kan vi helt sikkert finde en løsning, der passer dine behov.

  Du kan trygt lægge din bekymring på hylden og lade os tage over.

  Kontakt os og hør mere

  Skal vi i fællesskab finde ud af hvilke behov din ejendom har, og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt?

  Ring på vores telefonnummer eller udfyld vores kontaktformular via en af nedenstående knapper. Vi vender typisk tilbage indenfor 24 timer. 

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontaktinfo

   Samarbejdspartnere

   Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.