Handyman København

Handyhenrik er din handyman i København

Søger du en dygtig handyman i København? En altmuligmand der altid overholder aftaler, og ikke går på kompromis med servicen samt kvaliteten af vores udførte arbejde? Så er Handy Henrik noget for dig.

Vi hjælper ofte kunder, som selv mangler tiden, værktøjet og nogle gange evnerne til at løse de mere praktiske opgaver i dagligdagen. Ingen kan være gode til alt, men det er derfor, at du kan kalde på din lokale handyman i København.

Hos Handy Henrik kommer vi gerne forbi, og hjælper dig med alle dine arbejdsopgaver. Det gælder uanset, om det er stort eller småt, indendørs eller udenfor, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Du kan kontakte os via en af nedenstående knapper.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Din lokale handyman i København

  Som din lokale Handyman i København kan vi rykke ud til din adresse og eksempelvis hænge din lampe op eller hjælpe med at få ryddet loftrummet. Vi udfører både montering, rydning og renovering i alle mulige afskygninger.

  Du er mere end velkommen til at give os et kald, hvis du er i tvivl, om hvorvidt vi kan hjælpe dig med netop din opgave. Dog har vi efterhånden stor erfaring med det meste, og kan med stor sandsynlighed finde en løsning.

  Hos Handyhenrik er en lokal handyman i København. Vi går meget op i, at du som kunde skal være tilfreds med resultatet, før vi forlader adressen, og vi rydder selvfølgelig op efter vores arbejde er udført. Alle opgaver bliver taget seriøst, store som små – vi er bare glade for at kunne hjælpe.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Vi kan klare alle handyman opgaver i København

  Om det er reparation af håndtag, montering af hylden i køkkenet, eller du bare ikke selv kan overskue at samle det nye skab fra IKEA, ILVA m.m., så kan du altid kontakte os. Handyhenrik er din lokale handyman, og vi kan hjælpe dig med de fleste arbejdsopgaver.

  En handyman, vicevært, altmuligmand – kært barn har mange navne, kan fikse alle de mindre og praktiske opgaver i hjemmet. Men vi tilbyder også en mere permanent service til virksomheder, der har brug for en handyman i København. Skal vi stå for din ejendomsservice, hvor vi sørger for at det hele spiller, og at der eksempelvis er skiftet pærer og storskraldet altid er ryddet?

  Så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du står og mangler en dygtig handyman i København. Vi besvarer typisk din henvendelse indenfor 24 timer.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Handyman København priser

  Hos Handyhenrik tilbyder vi alle vores kunder en fast timesats. Denne service er en fordel for dig, som kun ønsker hjælp i timer nu og her.  

  Ved du allerede nu, at du har brug for mere kontinuerlig hjælp eller en opgave, som kan tage flere timer, vil vores klippekortsordning være den helt perfekte løsning. 

  1 Time

  kr 550 Prisen er inklusiv moms
  • Faktura med 8 dages betalingsfrist

  Klippekort til private og erhvervskunder

  Den helt store fordel med vores klippekortsordning er, at der er rigtig mange penge at kunne spare.

  Hvert klip er 30 minutter. Det er vigtigt at pointere, at der er en smule forskel på klippekort til erhverv og private. Den eneste forskel er, at klippekort til erhverv kun kan benyttes i virksomheden. Hvorimod klippekort til private kan deles med venner, familie og bekendte.

  Ét klip bliver beregnet og aktiveret pr. påbegyndt halve time. Du kan læse mere om vores klippekort priser her.

  Vi tilbyder

  Reparationer

  Vi hjælper med at reparere de små skader, som opstår i dagligdagen, så du atter kan slappe af.

  Afhentning af storskrald

  Vi hjælper med at rømme og rydde op i diverse lokaler og rum og bortskaffer affaldet efterfølgende.

  Samling & montering

  Vi hjælper dig med at samle dine møbler, montere dem, og bygge små projekter efter dine ønsker.

  Lej en handyman i København allerede i dag

  Har du brug for vores hjælp i forbindelse med en flytning eller andet praktisk i dit hjem? Så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale handymand i København. Vi tilbyder faste timepriser, så du kan vurdere, om du vil have min hjælp eller ej. Du kan se mere på vores priser her.

  Du kan fange mig på telefonen eller vores kontaktformular. Klik på en af nedenstående knapper og få et godt tilbud.

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.

  Indhent et tilbud