Dedikeret ejendomsservice til private og erhverv

Vi sørger for god ejendomsservice til dig

Har du brug for en hjælpende hånd til at få ejendommen til altid at fremstå pæn og ryddet? Hos Handyhenrik tilbyder vi en bred vifte af ejendomsservice- og viceværtsopgaver. Vi ved, at det kan være en større mundfuld selv at stå med de daglige gøremål ift. vedligeholdelsen. Derfor kan du trygt stole på, at vi er det sæt ekstra hænder, som du mangler i din hverdag.

Vi har stor erfaring med at tilbyde skræddersyede og fleksible løsninger efter dine behov, så du får præcis den service, du har brug for. For at skabe de bedste forudsætninger for din bolig, kan du med fordel overlade ejendomsservicen til os. Vi er dog ikke blege for at takke nej til en service, hvis vi ikke mener, at vi er det rette match ud fra dine behov og ønsker. Men en ting er sikkert – Hos Handyhenrik kan vi klare de fleste opgaver, og står altid klar til at give en hjælpende hånd til alle, der har brug for det.

Vi dækker det meste af Sjælland, og lægger altid en dyd i at fuldføre vores arbejde til perfektion og professionelt. Er du på udkig efter din pålidelige samarbejdspartner, som kan stå for din ejendomsservice i København og omegn? Så kontakt Handyhenrik og lad os komme med et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få professionel hjælp til den daglige drift

  Handyhenrik er et super dedikerede og top professionelt firma. Vi stræber os altid efter at gøre en forskel for dig som kunde. Vi går op i et veludført stykke arbejde, som vi selv kan være stolte af, og som du er 110% tilfreds med. Hos os er din ejendom altid i trygge hænder.

  Vi tager alle henvendelser seriøst, uanset om det drejer sig om store eller mindre store opgaver. Udover altid at udføre opgaverne ordentligt, går vi ligeledes op i at have en personlig forbindelse til vores kunder. På den måde sikrer vi, at du får den bedste personlige service og betjening. Ved at lære dig og din ejendom at kende kan vi blive bedre bevidste om dine krav og behov, da alle bygninger selvfølgelig er forskellige, og har forskellige behov. Ved at have et solidt kendskab til din ejendom, kan vi både spare dig tid og penge.

  Er du bestyrer af en større forening, kan du med fordel kontakte os. Vi står altid klar med et ekstra sæt hænder til at hjælpe med f.eks. storskrald, smøring af hængsler og låse, alt havearbejdet og meget mere. Vi har erfaring med det meste, og kører dagligt ud i hele København og omegn.

  Ring allerede i dag ved at klikke på nedenstående telefonknap, så laver vi en langsigtet plan til vedligeholdelsen af din ejendom. Vi finder sammen ud af hvilke opgaver, du skal bruge vores hjælp til, og laver sammen en plan for, hvilke opgaver vi skal varetage, og hvor ofte vi fast skal komme forbi.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Vi har stor erfaring med bl.a.:

  Og meget mere af hvad du står og mangler hjælp til med ejendommen

  Hvad er ejendomsservice?

  Kort sagt er ejendomsservice egentligt en slags vicevært eller gårdmand, der tager sig af alle de ting, det kræver for at holde en ejendom frisk og funktionel. Vi tager os af at fjerne ubrugte cykler, slå græsset, pudse vinduerne, vaske bagtrappen og meget mere. Det er ting, der kan virke som småting, men hvis ikke det bliver holdt ved lige, kan det hurtigt blive et problem.

  Ved f.eks. at have fast ejendomsserviceaftale sikrer du, at der altid er pænt og lækkert i din ejendom. Det er både til glæde for ejendommens beboere og brugere af bygningen, men kan også være med til at forlænge ejendommens levetid.

  Vi hos Handyhenrik er på mange måder med til at pleje din ejendom, så du undgår forfald. Med ejendomsservice tilknyttet din ejendom sikrer du, at de små opgaver der altid er i forbindelse med vedligeholdelsen, bliver løst for dig.

  Du behøver ikke længere tænke over, at der også snart skal saltes i vinterhalvåret. Det sørger vi for. Så uanset hvor du befinder dig i Hovedstaden, kan Handyhenrik hjælpe dig.

  Hvad koster ejendomsservice?

  Vores pris på ejendomsservice afhænger af, hvad og hvor meget du mangler hjælp til.

  Der er selvfølgelig forskel på vores priser i forhold til, om det er en mindre privat villa eller en større etageejendom.

  Har du lyst til at høre nærmere omkring vores priser på ejendomsservice, eller har spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os allerede i dag på vores telefonnummer eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du skal bare klikke på en af nedenstående knapper.

  Vi vil derefter i fællesskab finde den bedste løsning og pris til dig alt efter dine behov.

  Vi vender som regel tilbage indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontaktinfo

   Samarbejdspartnere

   Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.