Ejendomsservice

Vi kan tilbyde dig en 360 graders ejendomsservice, hvor I kun får en kontaktperson

Ejendomsservice hos Handy Henrik

Til dagligt varetager vi ansvaret for masser af handyman arbejde for private personer rundt omkring i Danmark. Vi har nok Danmarks billigste og fair priser indenfor markedet. Vi føler nemlig, at enhver person skal kunne have råd til at få hjælp af en handyman. 

Men efter en masse forespørgsel fra vores kunder, har vi valgt at gå steppet videre og tilbyde en 360 graders professionel ejendomsservice. Vi har fået sammensat et team, som er specialister i at servicere boligforeninger i hele Storkøbenhavn og omegn. 

Hos os er du og hele din boligforening garanteret for, at I kun får en kontaktperson. Du og dine naboer skal derfor ikke tage kontakt til forskellige håndværkere eller rengøringsfolk. Vi skal nok stå for alt fra A til Å.

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Dedikeret & ordentlig ejendomsservice

  Skal I have en skræddersyet og fleksibel ejendomsservice løsning, som er efter jeres behov? Så kan I trygt kontakte Handy Henrik. Vi er det sæt ekstra hænder, som du og din boligforening mangler i jeres hverdag, så hele ejendommen altid står knivskarp. Hele ejendommen vil fremstå pænt og ryddet, så I roligt kan nyde jeres udendørs arealer eller altan. 

  Vi har blandt andet erfaring med trappevaks, snerydning, el-arbejde og andet viceværtsarbejde lige fra affaldssortering, græsklipning, fjernelse af ukrudt og meget mere.  

  Vi ved nemlig, at det kan være en større mundfuld selv at stå med de daglige gøremål ift. vedligeholdelsen

  Få de bedste forudsætninger

  Ønsker I at skabe de bedste forudsætninger for jeres boligforening, kan I med fordel overlade ejendomsservicen til os. Men bare rolig vi er ikke blege for at takke nej til en potentiel aftale, hvis vi ikke mener, at vi er det rette match ud fra jeres behov og ønsker. En ting er klokkeklart – Hos Handy Henrik kan vi klare de fleste opgaver, og står altid klar til at give en hjælpende hånd til alle, der har brug for det.

  Vi dækker det meste af Sjælland, og lægger altid en dyd i at fuldføre vores arbejde til perfektion og professionelt. Er I på udkig efter en pålidelige samarbejdspartner, som kan stå for jeres ejendomsservice i København og omegn? Så kontakt Handy Henrik og lad os komme med et godt tilbud.

  Vi har stor erfaring med bl.a.:

  Og meget mere af hvad I står og mangler hjælp til med ejendommen

  Ejendomsservice med fast samarbejdspartnere

  Handy Henrik er et super dedikerede og top professionelt firma. Vi stræber os altid efter at tilbyde dig og din boligforening den bedste service til den bedste pris. Vores gåpåmod og motto er faktisk at tilbyde den service, som vi selv forventer, at vi vil betale for at have. 

  Du og din boligforening kan derfor trygt stole på, at vi går op i et veludført stykke arbejde, som vi selv kan være stolte af, og som I er 110% tilfreds med. Hos os er jeres ejendom altid i trygge hænder. Vi tager alle henvendelser seriøst, uanset om det drejer sig om store eller mindre store opgaver. Vi erkender dog vores begrænsninger. En person kan eksempelvis ikke både være autoriseret elektriker, VVS’er m.m. Det er derfor, vi har tilknyttet faste partner, der har den samme passion som os selv. 

  En fast kontaktperson

  Udover altid at udføre opgaverne ordentligt, går vi ligeledes op i at have en personlig forbindelse til vores kunder. Selv om vi har masser af trofaste samarbejdspartnere, så er det ikke jeres job kontakte dem, hvis I oplever problemer. Det skal vi nok sørge for. Hos vores ejendomsservice får I altså en fast kontaktperson fra Handy Henrik. På den måde sikrer vi, at I får den bedste personlige service og betjening. 

  Er du bestyrer af en større forening, kan du med fordel kontakte os. Vi står altid klar med et ekstra sæt hænder til at hjælpe med f.eks. storskrald, smøring af hængsler og låse, alt havearbejdet og meget mere. Vi har erfaring med det meste, og kører dagligt ud i hele København og omegn.

  Ring allerede i dag ved at klikke på nedenstående telefonknap, så laver vi en langsigtet plan til vedligeholdelsen af din ejendom. Vi finder sammen ud af hvilke opgaver, du skal bruge vores hjælp til, og laver sammen en plan for, hvilke opgaver vi skal varetage, og hvor ofte vi fast skal komme forbi.

  Hvad er ejendomsservice?

  Kort sagt er ejendomsservice egentligt en slags vicevært eller gårdmand, der tager sig af alle de ting, det kræver for at holde en ejendom frisk og funktionel. Vi tager os af at fjerne ubrugte cykler, slå græsset, pudse vinduerne, vaske bagtrappen og meget mere. Det er ting, der kan virke som småting, men hvis ikke det bliver holdt ved lige, kan det hurtigt blive et problem.

  Ved f.eks. at have fast ejendomsserviceaftale vil der altid være pænt og lækkert på jeres ejendom. Det er både til glæde for ejendommens beboere og brugere af bygningen, men kan også være med til at forlænge ejendommens levetid.

  Vi hos Handy Henrik er på mange måder med til at pleje ejendommen, så der undgår forfald. Med ejendomsservice tilknyttet din ejendom sikres der at de små opgaver, som altid er i forbindelse med vedligeholdelsen, bliver løst.

  I behøver ikke længere tænke over, at der også snart skal saltes i vinterhalvåret. Det sørger vi for. Så uanset hvor du og din boligforening befinder jer i Hovedstaden, kan Handy Henrik hjælpe stå for jeres ejendomsservice.

  Hvad koster ejendomsservice?

  Vores pris på ejendomsservice afhænger af, hvad og hvor meget I mangler hjælp til.

  Der er selvfølgelig forskel på vores priser i forhold til, om det er en mindre privat villa eller en større etageejendom.

  Ønsker du og bestyrelserne i boligforeningen at høre nærmere omkring vores priser på en 360 graders ejendomsservice, eller har spørgsmål til, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os allerede i dag på vores telefonnummer eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du skal bare klikke på en af nedenstående knapper.

  Vi vil derefter i fællesskab finde den bedste løsning og pris til dig alt efter dine behov.

  Vi vender som regel tilbage indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontaktinfo

   Samarbejdspartnere

   Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.

   Indhent et tilbud