Din lokale ejendomsservice i København

Få fast ejendomsservice i København med Handyhenrik

Her hos Handyhenrik håndterer vi mere end blot handymanarbejde. Vi tilbyder ligeledes ejendomsservice i København for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende.

Står du derfor med en større eller mindre ejendom i København, der godt kunne bruge et par ekstra hænder til vedligeholdelsen? Så kan du med fordel benytte os som din faste gårdmand, vicevært eller handyman. Vi vil i samarbejde med bestyrelsen eller udlejer vejlede og sammensætte den bedste løsning præcis efter jeres behov, visioner og ønsker.

Vi tager alle henvendelser seriøst, og kan hjælpe med langt det meste. Desuden kan vi garanterer dig for, at vi aldrig takker ja til et tilbud, som vi ikke føler, vi kan håndtere på bedste vis. Ligeledes kan du trygt stole på, at vi aldrig går fra en opgave før den er fuldført til punkt og prikke.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det siger vores kunder

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Vi har stor erfaring med bl.a.:

  Og meget mere af hvad du står og mangler hjælp til med ejendommen

  Ejendomsservice i København - Vi er din faste samarbejdspartner

  Når vi i fællesskab har sammensat løsningen på din ejendomsservice i København, vil der ligeledes blive knyttet et fast team af engagerede og professionelle viceværter til din ejendom. Det er yderst nødvendigt for os, at vi får skabt en personlig relation til alle vores kunder.

  Vi mener derfor, at den eneste måde man kan få skabt den bedste relation til vores kunder på, er ved at få tilknyttet et fast team til din ejendom.

  Dit faste team vil herefter komme til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver.

  Hvad er ejendomsservice?

  Ejendomsservice omhandler vedligeholdende opgaver der udføres på og ved ejendommen. Det kan f.eks. være afhentning af affald og storskrald, vinduespudsning, rydde sne eller vaske trapper. Det handler i al sin enkelthed om at sørge for at ejendommen fungerer tilfredsstillende og holdes pæn og beboelig.

  Vi kan stå for vedligeholdelsen af hele din ejendom, så beboerne aldrig behøver at bekymre sig om de forskellige ting i ejendommen. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud der passer til lige netop din ejendom.

  Pris på ejendomsservice:

  Vores ejendomsservice priser afhænger af hvor mange timer, der skal bruges. Der er faste priser uanset hvilke opgaver der skal udføres. Det er tidsforbruget på opgaverne der er afgørende. Vi har forskellige ordninger, der kan tilkøbes. Jo flere timer du køber, jo flere penge sparer i.

  Det er en investering, din ejendom kommer til at nyde godt af.

  Giv os et kald

  Kontakt os allerede i dag på over vores telefonnummer eller udfyld vores kontaktformular. Du skal blot trykke på en af nedenstående klapper, så tager vi en snak, om hvilke ønsker og behov du har ift. ejendomsservicen. På den måde finder vi en fælles løsning, og kan lægge en langsigtet plan.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontaktinfo

   Samarbejdspartnere

   Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.

   Indhent et tilbud