Afhentning af storskrald

Afhentning af storskrald, sortering og rydning - Alt på samme tid!

Du kender garanteret til følelsen, når du pludselig står med overflødige møbler, en overflødig sofa eller seng, efter du har købt nye møbler til kontoret, stuen eller soveværelset.

Kommunen kan dog første hente dit storskrald om et par uger. Så hvad gør du? Du vil nemlig heller ikke have, at sofaen eller storskraldet bare fylder i hjemmet. Du kontakter selvfølgelig os hos Handy Henrik, for vi henter med glæde dit storskrald. Vi kan sågar sortere storskraldet for dig. 

Udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald, så kommer vi og afhenter dit storskrald.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hurtig afhentning af storskrald

  Følelsen af at have en masse skrald og affald på arbejdspladsen, kontoret eller i boligen lige fra papkasser og haveaffald kan sommetider være for overvældende at håndtere. De fleste kender til det, og man har nok selv havnet i denne situation før.

  Spørgsmålet er så, hvorfor vente på kommunen eller stå for rydningen og bortkørslen af storskrald selv? Ens tid kan bruges mere optimalt. Som privat person og arbejdsplads vil man da i højere grad bruge tiden på de ting, som er vigtigst og sjovest end ved sortering af affald, og derefter bortkøre affaldet selv?

  Det kræver bare et team af hurtige, effektive og professionelle folk, som kan stå for afhentning af jeres affald. Hos Handy Henrik ApS sorterer og bortkører vi nemt og bekvemt af med affaldet, uden at du skal bekymre dig om noget selv helst.

  Ønsker du en fast samarbejdspartner eller en engangsaffaldshåndtering til afhentning af dit storskrald eller andet affald, så kan du trygt kontakte os.

  Kig eventuelt på vores priser her.

  Hvornår afhentes storskrald?

  Handy Henrik ApS er et lille men meget fleksibelt firma. Vores fornemmeste opgave er, at vores kunder skal være glad og tilfreds med vores services. Det gælder lige fra vores ejendomsservice, handyman arbejde til afhentning af storskrald og affald.

  Det er derfor, vi ikke har faste dage og tider for, hvornår vi sorterer og henter dit affald.

  Alt dette vil vi nemlig aftale med dig, når vi indgår et samarbejde sammen. Det er vigtigt at pointere, vi altid anbefaler, at man selv sorterer sit affald og storskrald. Der vil blive tillægges et gebyr på den endelige faktura, hvis vi selv skal stå for din affaldssortering. Det betyder ikke, at vi ikke kan og vil gøre det for dig. Vi ønsker kun, at du kan fokusere på det, som er vigtigst og sjovest for din arbejdsplads og for dit privatliv.

  Du kan via linket her læse mere, om det affald som vi henter og ikke henter.

  Vi tilbyder hjælp til

  Uanset opgavens omfang, kommer vi gerne ud og giver et tilbud på opgaven.

  Afhentning af storskrald pris

  Få afhentning af dit storskrald, så du kan fokusere på de ting der giver dig værdi i hverdagen.

  Vi tilbyder fire forskellige løsninger i forhold til afhentning af storskrald. Hver service har deres egen faste pris. Du kan læse mere om vores afhentning af storskrald priser lige her.

  Vi kommer til dig og afhenter dit storskrald, når det passer dig. Klik her og læs om det affald som vi henter og ikke henter.

  Skal du have ryddet et rum eller fjernet affald?

  Skal du have ryddet op og ryddet ud på dit loft? Eller skal du have tømt et dødsbo? Så er du landet det helt rigtige sted.

  Hos Handyhenrik står vi til rådighed, hvis du har brug for vores hjælp. Vi giver gerne en hånd til sortering og rydning – og det gælder, hvad enten der er tale om et dødsbo, eller hvis du skal have ryddet op på loftet eller flytte til en mindre bolig.

  Vi giver en god pris og kommer med en gratis vurdering af det arbejde, du gerne vil have min hjælp til. Kontakt os gerne for at høre nærmere. Klik på nedenstående knapper, hvor du kan udfylde vores kontaktformular eller give os et direkte kald.

  Anmeldelser

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Har du brug for vores hjælp til affaldssortering og affaldsafhentning?

  Du er velkommen til at kontakte os for mere info. Giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular. Klik gerne på nedenstående knapper.

  Afhentning af storskrald typer

  Afhentning af storskrald

  • Flamingo: Kasser, indpakning m.m.
  • Glas: Drikkeglas, spejle, mindre ruder, beholdere m.m.
  • Have affald: Blade, græs, grene, buske og lign
  • Hårde hvidvarer: Køleskab, komfur, emhætte, fryser og lign
  • Kontorinventar: Borde, stole, reoler, skabe, opslagstavler m.m.
  • Mindre træaffald: Paller, lægter, brædder, døre og lign
  • Mindre metalaffald: Hylder, reoler, stel, bøjler, stænger og lign
  • Mindre elektronik: Lamper, skærme, pc, køkkenudstyr m.m.
  • Pap emballage: Papkasser og lign
  • Plastik: Plastikposer, indpakning, stole, reoler, hylder m.m.
  • Store industrimaskiner og lign
  • Jord, sten og mørtel / cement og lign
  • Madrester og lign
  • Farlig kemikalier og lign

  Kontaktinfo

  Samarbejdspartnere

  Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.

  Indhent et tilbud