Handyman service i alle afskygninger

Mangler du handyman til at få samlet et eller flere møbler, som du har købt i IKEA, JYSK, Tvilum eller ILVA m.m.? Eller vil du gerne have hjælp til at hænge en lampe op? Så tag kontakt til Handy Henrik ApS. Vi kan hjælpe dig med stort set alle handyman opgaver.

Skal vi komme ud og hjælpe dig med en handyman opgave?

Der kan være mange opgaver hjemme ved dig, som af den ene eller den anden grund kræver en handyman. En dygtig handyman er en alsidig og erfaren håndværker, som ved, hvordan han bruger sit værktøj. Han forstår at sætte kundetilfredshed højest, og løser opgaven med et smil. 

Hos Handy Henrik ApS har vi kun dygtige håndværkere. Det vil sige, at dit hjem altid er i trygge hænder, når vi er på besøg hos dig.

Udfyld formularen, eller ring til mig direkte ved at klikke på en af nedenstående knapper, så finder vi en god pris til dig. Kig eventuelt på vores handyman prissektion, hvor du kan læse mere om vores billige handyman priser.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Handyman service til ethvert behov

  Kender du det, hvor du har købt et møbel fra IKEA, JYSK, Tvilum eller ILVA, og har du haft for travlt med hverdagens gøremål til at få det samlet?

  Måske har du en lampe eller et tv-ophæng, som du ikke har fået hængt op endnu. Det kan også bare være, at du søger en handyman med hænderne skruet ordentligt på?

  Uanset hvad du søger, behøver du ikke at lede længere. Handy Henrik ApS kan hjælpe dig med stort set alle typer handyman opgaver. Vi kommer ud til dig i hele Storkøbenhavn inklusiv områder, som blandt andet Lyngby, Køge og Roskilde.

  Tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du er på jagt efter en handyman i København, der kan hjælpe dig med lidt af hvert. Du kan ringe direkte til os ved at klikke på nedenstående knap.

  Det siger vores kunder

  Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook
  Henrik kom, så og sejrede! Han var yderst professionel og punktlig hele vejen igennem. Opgaven blev udført til punkt og prikke. De bedste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Tak for hjælpen Henrik, jeg må sige du virkelig leverer arbejdskræften på opgaverne. Verdensklasse det er dig selv, der tager arbejdshandskerne på. Kæmpe fornøjelse og på gensyn.
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook
  Trustpilot
  En sød og rar mand, der udførte sit arbejde tip top og er MEGA glad for resultatet 👍😊 Anbefaler helt klart Henrik 👍😊
  Kun positive oplevelser, med at installere vores skjulte cisterne og nye kumme. Arbejdet blev gjort som det skulle og han går l ikke før det var færdigt og han er tilfreds. Og til en fair pris. Tak for hjælpen.
  Har løbende brugt Henrik til handyman opgaver, og de bliver altid udført til perfektion😊 De varmeste anbefalinger.
  Pinploy
  Jeg var såhh tilfreds med Henriks arbejde. Kan vamt anbefale ham. Hilsen J.L.
  Fantastisk service Henrik gav, også selvom tidsplanen skred en smule. Dygtig, grundig og en rigtig hyggeligt fyr:-) Tusind tak for hjælpen! Lamperne sidder lige i skabet!!
  Henrik var utrolig hjælpsom, pro aktiv på opgaven og løste den med høj kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik.

  Lej en handyman – og få hjælp til

  Vi har som din handyman i flere år løst opgaver i alle afskygninger. Står din specifikke opgave ikke på listen, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig alligevel. Hvis du er i tvivl, om vi kan løse en ønsket opgave, kan vi det sikkert sagtens. Men giv mig gerne et kald, så tager vi en snak om det.

  Vi tilbyder

  Reparationer

  Vi hjælper med at reparere de små skader, som opstår i dagligdagen, så du atter kan slappe af.

  Afhentning af storskrald

  Vi hjælper med at rømme og rydde op i diverse lokaler og rum og bortskaffer affaldet efterfølgende.

  Samling & montering

  Vi hjælper dig med at samle dine møbler, montere dem, og bygge små projekter efter dine ønsker.

  Din professionelle handyman

  Ligegyldigt om der er tale om en opgave i et hus, en lejlighed, sommerhus, skur eller have, løser vi den. Der er altid noget, som skal laves, og det er netop det, vi kan hjælpe dig med. Vi kommer også gerne ud, hvis du har brug for professionel hjælp til afhentning af storskrald og affaldssortering.

  Vi kan med sikkerhed i stemmen fortælle dig, at vi arbejder med passion for arbejdet, som vi udfører. Du kan tænke på os, som din handyman med hænderne og hjertet skruet rigtigt på til enhver type opgave!

  Skal du derfor have hjælp i forbindelse med flytning, vedligeholdelse af dit hus eller noget helt tredje, står Handy Henrik ApS altid til rådighed, som din lokale handyman i Københavnsområdet.

  Du kan som vores kunde stole trygt på, at vi altid møder op på din adresse til den aftalte tid, og ikke forlader dig, før opgaven er løst til punkt og prikke. Vores drivkraft består af tilfredse kunder, og vi tror på, at tillid er nøglen til en god relation. 

  Vi går altid efter win-win relationer med vores kunder. Det vil sige at både vores kunder, og os selv skal være tilfredse med det arbejde, vi har udført. Vi forlader dig ikke, før alle er tilfredse!

  Du kan derfor være helt sikker på, at vi gør alt hvad vi kan, for at sørge for at din handyman opgave løses til perfektion.

  Find en handyman med hænderne skruet rigtigt på

  At være handyman, drejer ikke kun om at møde op med en positiv indstilling. For os handler det om, at vi skal udføre og løse dine arbejdsopgaver så godt, at når vi er gået igen, vil du kun være 100% tilfreds med vores arbejde. Som nævnt er gode relationer til dig som vores kunde det vigtigste, og vi går derfor aldrig fra vores arbejde, før din opgave er løst, og du er glad og tilfreds med arbejdet.

  Vi kan selvsikkert love dig, at vi har kompetencerne til, at kunne løse en række større og mindre store opgaver i og omkring lejligheden og huset. Alle de opgaver du måske ikke selv har tid til, eller evner til i det daglige, eller som du bare skal bruge hjælp til at få klaret, ordner vi gerne for dig.

  Vi rykker hurtigt ud, som din lokale handyman blandt andet på Amager, Frederiksberg, Glostrup og i Roskilde området.

  Tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du søger en altmuligmand, der kan hjælpe dig med lidt af hvert, og kan sit kram. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

  Handyman pris

  Som udgangspunkt har vi hos Handy Henrik ApS en fast timesats. Ofte når vi hjælper vores kunder med en opgave, kan der godt være flere forskellige opgaver forbundet med udførelsen. Det kan for eksempel være at vi i forbindelse med samling og montering af et klædeskab, skal hjælpe med affaldssortering og afhentning af storskrald.

  Vores handyman pris afhænger derfor af hvilken opgave, du står overfor. Prisen for handyman arbejde varierer i forhold til, hvor lang tid vi skal bruge på at løse opgaven.

  Du kan altid være sikker på, at vi handler i din bedste interesse. Hvilket betyder, at vi selvfølgelig gør vores bedste for ikke at spilde din tid og dine penge. Vi bruger heller ikke længere tid end aftalt, uden at have talt med dig først.

  Hvis du ved, at du ofte har brug for en handyman, kan du også købe et klippekort til Handyhenrik. Du kan med fordel kigge på vores prisliste for private og erhverv længere nede på siden.

  Står du derfor, og søger en handyman, som har hænderne skruet på til enhver type opgave, er det Handy Henrik ApS, du skal have fat på. Uanset opgavens størrelse og tidsomfang kommer vi gerne ud, og giver dig et tilbud på opgaven. Vi lover dig, at vi ikke takker ja til en arbejdsopgave, hvis vi ikke er sikre på, at vi kan udføre et fantastisk stykke arbejde. Læs mere om forskellen på vores faste timepris og klippekort her.

  Forskel på timepris og klippekort

  Det korte svar på forskellen på timepris og klippekort er, at du med et klippekort til Handy Henrik ApS, giver dig muligheden for at spare en masse penge, hvis du ved, at du får brug for mere end 4 timers hjælp. Du får altså en meget favorabel pris pr. time, hvis du vælger at købe et klippekort. 

  Får du købt et klippekort, hvor du allerede nu ved, at du ikke kan få brugt alle dine klip? Så kan du med stor fordel dele dine klips med din familie, venner, bekendte og andre personer. Hvert klip er på 30 minutter, og ét klip bliver beregnet og aktiveret pr. påbegyndt halve time. Klippekortet er gyldigt i 12 måneder efter købsdatoen.

  Nu har du læst lidt om vores klippekort, nu kommer vi lidt nærmere ind på vores faste timepris. Det ligger selvfølgelig lidt i ordet, men ved vores faste timepris vil der blive afregnet et fast beløb pr time. Timeprisen er noget højere end timepriserne på vores klippekort. Men det er den ideelle løsning for dig, hvis du ved, at du kun skal bruge os i 1 – 3 timer. Timeprisen vil blive afregnet pr. påbegyndt time. 

  Læs mere om vores prisliste her.

  Hvis du står med en opgave som virkelig haster, kan du mod et gebyr på kun 450 kroner, sikre dig at vi kommer ud til dig som det første. Vi efterstræber altid, at komme ud til en hasteopgave den samme dag, som vi bliver bekendt med den.

  5 timer

  kr 3099 Prisen er inklusiv moms
  • 10 klip af 30 minutter
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 8 dages betalingsfrist​

  10 timer

  kr 5899 Prisen er inklusiv moms
  • 20 klip af 30 minutter
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 8 dages betalingsfrist​

  15 timer

  kr 8299 Prisen er inklusiv moms
  • 30 klip af 30 minutter​
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 8 dages betalingsfrist​

  Fast timesats

  Hvis du skal have løst en opgave her og nu, som kun tager en time eller to, kan det være det mest overskuelige at bruge vores tilbud, om en fast timepris. 

  Vores timepris ligger på 650 kr inklusiv moms.

  1 Time

  kr 650 Prisen er inklusiv moms
  • Faktura med 8 dages betalingsfrist

  Klippekort til private og erhverv

  Alle klippekort skal købes og betales forud, før første opgave kan påbegyndes. Alle priser på vores klippekort er inklusiv moms og eksklusiv eventuelle materialer. 

  Med vores klippekort, kan vi hjælpe dig med alt lige fra rydning af større eller flere rum til samling og montering af større møbler fra IKEA, JYSK, ILVA, Tvilum og lignende. Privat og erhvervsklippekort har næsten de helt samme fordele. 

  Dog kan vores klippekort til erhverv kun benyttes i virksomheden og dens andre afdelinger underlagt firmaet. Mens du med klippekort til private kan dele dit klippekort med venner, familie og bekendte.

  Når du, som erhvervskunde, køber et klippekort, får din virksomhed tildelt adgang til en online portal, hvor i kan holde jer opdateret hvor mange antal klip I har tilbage, hvor mange I har fået brugt.

  Klippekort priser

  • 5 Timers klippekort 3.099Kr

   10 klip á 30 min (619,80kr/time)

  • 10 Timers klippekort 5.899Kr

   20 klip á 30 min (589,90kr/time)

  • 15 Timers klippekort 8.299Kr

   30 klip á 30 min (553,26kr/time)

  • 20 Timers klippekort 10.399Kr

   40 klip á 30 min (512,95kr/time)

  • 25 Timers klippekort 12.199Kr

   50 klip á 30 min (487,96kr/time)

  • 30 Timers klippekort 13.599Kr

   60 klip á 30 min (453,30kr/time)

  10 timer

  kr 5899 Prisen er eksklusiv moms
  • 20 klip af 30 minutter
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 5 dages betalingsfrist

  20 timer

  kr 10399 Prisen er eksklusiv moms
  • 40 klip af 30 minutter
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 10 dages betalingsfrist

  30 timer

  kr 13599 Prisen er eksklusiv moms
  • 60 klip af 30 minutter
  • Klippekortet er gyldig til det er opbrugt
  • Haste gebyr + 450 kr
  • Faktura med 15 dages betalingsfrist

  Hvad er en handyman?

  I gamle dage kaldte man også en handyman for en altmuligmand, og det var der en grund til. En handyman kan nemlig ordne alle mulige typer af opgaver, og er god med sine hænder.

  En handyman er god til at reparere og fikse ting. Det kan være, at du skal have udskiftet en stikkontakt, der er gået i stykker. Eller du skal have sat en ny dørkarm i.

  Vi kan også hjælpe med opgaver som, at hænge lamper op, udskiftning af en manchet, eller samling eller adskilning af møbler.

  Er du på jagt efter en hjælpsom og billig handyman, der tager en lav timepris for sit arbejde? Så hører vi gerne fra dig.

  Hvis du søger en mere permanent løsning, til eksempelvis boligforeningen, kan vi helt sikkert også snakke om det. Det er for mange større bygninger, en fordel at have en vicevært tilknyttet, så du som beboer kan bruge din tid på det der passer dig. Her kan Handy Henrik ApS også stå til rådighed.

  Lej en handyman i Storkøbenhavn allerede i dag

  Har du brug for vores hjælp i forbindelse med en flytning eller andet praktisk i dit hjem? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Vi vurderer uden beregning den opgave, du står over for, så du kan vurdere, om du vil have vores hjælp eller ej. Vi kan garantere dig for, at vi aldrig forlader dig, uden at du er tilfreds.

  Når vi kommer ud skal du ikke tænkte på noget. Vi sørger nemlig altid selv for at medbringe vores eget værktøj til at løse netop din opgave. Vi er behjælpelige for alle. Står din ejendom uanset om det er en andelsforening, lejlighedsforening, eller ejerforening og mangler en til at fikse de små ting i hverdagen, er Handy Henrik ApS også din handyman.

  Du kan fange os ved at klikke på nedenstående telefonnummer eller ved at udfylde vores kontaktformular.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Kontaktinfo

   Samarbejdspartnere

   Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, hvis en opgave kræver brancheuddannet håndværker.